Chemické látky a směsi z pohledu ekologa a pracovníka BOZP

Kurzem Vás provede Ing. Iveta Janků

Základní info

Obsah seriálu:

22.10.2024 - Chemické látky a směsi z pohledu ekologa a pracovníka BOZP - úvod
Seminář zaměřený na problematiku řízení chemických látek ve firmě. Projdeme si společně cestu chemické látky nebo směsi od požadavku na její zavedení, schválení až k samotnému nakládání. Co musí vzít v úvahu při schvalování nové chemikálie ekolog? Na jaké právní požadavky nesmí při nakládání s chemikáliemi zapomenout specialista BOZP a požární ochrany? Cílem semináře je získat odpovědi nejen na tyto otázky, nýbrž účastníkům semináře poskytnout širší pohled do problematiky týkající se chemických látek a směsí.

20.11.2024 - Chemické látky a směsi z hlediska ochrany zdraví
Seminář zaměřený na vztah mezi aktuální legislativou v oblasti ochrany zdraví a chemickými látkami a směsmi (CHLS). Jaká dokumentace je potřeba při práci s chemikáliemi? Jsou vaši zaměstnanci správně proškoleni? Cílem semináře je získat ucelený přehled základních legislativních požadavků tak, abyste mohli vytvořit vhodné a zdraví nepoškozující pracovní prostředí a tím zajistit požadovanou ochranu zdraví zaměstnanců.

10.12.2024 - Chemické látky a směsi z hlediska bezpečnosti práce a požární ochrany
Seminář věnovaný tématu nakládání s chemickými látkami a směsmi ve vztahu k bezpečnosti práce a požární ochraně. Zaměříme se na zásady bezpečného uložení chemických látek a směsí (CHLS), požadavky požární ochrany při skladování hořlavých kapalin a nebude chybět ani přehled označování a balení nebezpečných chemických látek a směsí (sklady, nádrže, potrubí). Cílem semináře je shrnout vše potřebné o nakládání s chemickými látkami a směsmi ve skladech a na pracovištích

15.01.2025 - Chemické látky a směsi z hlediska ochrany životního prostředí
Seminář Vás provede souvislostmi jednotlivých složkových zákonů ochrany životního prostředí ve vazbě na činnosti spojené s nakládáním s chemickými látkami a směsmi, např. zákon o odpadech, vodní zákon, posouzení objektu či zařízení podle zákona o prevenci závažných havárií či dohoda ADR. Cílem semináře je nejen přiblížit požadavky právních předpisů ochrany životního prostředí, ale zejména ukázat cestu, jak je naplnit.

Vždy od 10:00 do 11:30 hodin.

Chemické látky a směsi z pohledu ekologa a pracovníka BOZP

Vybraný termín:

22.10.2024 –  15.1.2025  ONLINE Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je čtyři a tři ? Součet zapište číslicemi.