Systém HACCP - principy a požadavky

kurz

Základní info

Kurz je přínosný pokud…

  • Jste zaměstnancem výrobní potravinářské společnosti
    bez předchozí zkušenosti s HACCP.

Co se naučíte…

  • Seznámíte se s principy HACCP založené na Codex Alimentarius.
  • Pochopíte přínosy a problémové oblasti při uplatňování HACCP.
  • Porozumíte začlenění HACCP do ISO 9001 a ISO 22000.
  • Budete schopni definovat CCP - kritické limity, monitorování, nápravná opatření.
  • Na kurzu budou diskutovány přínosy i problémové oblasti uplatňování HACCP.

Co byste měli znát…

  • Máte obecnou orientaci v oblasti potravinářství/potravinářského provozu.

Systém HACCP - principy a požadavky

Vybraný termín:

 Praha
00:00 – 00:00 hod.

Cena
5 690 Kč + 21% DPH

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu Skoleni.cz.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.