Správná výrobní a hygienická praxe v potravinářských provozech

Základní info

Pro koho je kurz přínosný?
Kurz je určen pro pracovníky kvality v potravinářských provozech, kteří chtějí rozšířit své znalosti a praktické dovednosti při řízení hygieny a správné výrobní praxe v různých typech potravinářských podniků.

Na co se ve vzdělávacím kurzu zaměříme?
Získáte znalosti z oblasti, jako je nastavení hygienického a sanitačního řádu, kontrola dodržování hygienických pravidel na pracovišti, hygienické smyčky, hygienické stroje, zajištění bezpečné výroby potravin, normování a nastavení výrobních procesů, procesy vývoje nových produktů a jejich implementace do výroby.


Po absolvování semináře účastník obdrží OSVĚDČENÍ o účasti.

Nevyhovují Vám termíny školení? Potřebujete vyškolit více zaměstnanců? Nebo chcete přizpůsobit program vzdělávacího školení na míru, aby odpovídal potřebám Vaší organizace? Na základě Vašich požadavků připravíme školení ve firmě.


ORGANIZAČNÍ POKYNY PRO PREZENČNÍ ŠKOLENÍ
Učebna je pro účastníky otevřená od 08.15 hod.
Prezentace účastníků: 08.30 - 09.00 hod.
Začátek kurzu: 9.00 hod..

Program: 9.00 až 16.00 hod.

  • Definice SHP/SVP
  • Přehled legislativních předpisů
  • Legislativní požadavky na řízení hygieny
  • Základní principy řízení hygieny v potravinářském podniku
  • Zamezení kontaminace a zajištění bezpečnosti potravin
  • Sanitární technika a stroje
  • Řízení výrobních procesů, vývoj nových produktů

Lektor: Ing. Blanka Chrpová


Pro další rozvoj doporučujeme účastníkům kurzy:
Čisté prostory
Management rizik

Správná výrobní a hygienická praxe v potravinářských provozech

Vybraný termín:

21.5.2025  Praha

Cena
4 500 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je osm a čtyři ? Součet zapište číslicemi.