Manažer a interní auditor HACCP

Základní info

Pro koho je kurz přínosný?
Kurz je určen zaměstnancům, kteří provádějí interní audit HACCP v organizaci. A všem pracovníkům, kteří mají zájem o rozšíření znalostí z oblasti potravinářského průmyslu.

Na co se ve vzdělávacím kurzu zaměříme?
Kurz je zaměřen zejména na znalosti právních předpisů v potravinářském průmyslu, a postupů auditování.
Osvojíte si nároky správné výrobní a hygienické praxe.
Seznámíte se s problematikou modifikovaných organismů a alergenů.
Součástí kurzu jsou praktické ukázky auditování a fotodokumentace.


Po absolvování kurzu účastník obdrží OSVĚDČENÍ o účasti.

Nevyhovují Vám termíny školení? Potřebujete vyškolit více zaměstnanců? Nebo chcete přizpůsobit program vzdělávacího školení na míru, aby odpovídal potřebám Vaší organizace? Na základě Vašich požadavků připravíme školení ve firmě.


ORGANIZAČNÍ POKYNY PRO PREZENČNÍ ŠKOLENÍ
Učebna je pro účastníky otevřená od 08.15 hod.
Prezentace účastníků: 08.30 - 09.00 hod.
Začátek kurzu: 9.00 hod.

ORGANIZAČNÍ POKYNY PRO ONLINE ŠKOLENÍ
Zkouška připojení a otevření virtuální učebny od 08.30 hod.
Prezentace účastníků: 08.30 - 09.00 hod.
Začátek kurzu: 9.00 hod.

1. den: 9.00 až 16.00 hod.
  • Systémy HACCP
  • Přehled legislativy v oblasti HACCP
  • Správná výrobní a hygienická praxe
  • Problematika geneticky modifikovaných organismů a alergenů
  • Fotodokumentace

2. den: 9.00 až 15.00 hod.

  • Základní právní předpisy vztahující se k potravinám
  • Úvod do auditování, terminologie auditu
  • Proces auditování dle ČSN EN ISO 19011:2019 Směrnice pro auditování systémů managementu
  • Audit krok za krokem
  • Záznamy z auditu
  • Příklady auditu v potravinářském průmyslu

Lektor: Ing. Blanka Chrpová


Manažer a interní auditor HACCP

Vybraný termín:

23.4.2025 –  24.4.2025  Praha

Cena
6 500 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a čtyři ? Součet zapište číslicemi.