Lead Cybersecurity Manager

Základní info

Kurz Lead Cybersecurity Manager umožňuje účastníkům získat potřebné kompetence k efektivní implementaci, správě a neustálému zlepšování programu kybernetické bezpečnosti.

Organizace jsou dnes ovlivněny neustále se vyvíjejícím digitálním prostředím a neustále čelí novým hrozbám a složitým a sofistikovaným kybernetickým útokům. Existuje naléhavá potřeba kvalifikovaných jednotlivců schopných efektivně řídit a implementovat robustní programy kybernetické bezpečnosti, které by těmto hrozbám čelily. Náš školicí kurz vedoucího manažera kybernetické bezpečnosti byl vyvinut pro řešení této potřeby.

Účastí na PECB Certified Lead Cybersecurity Manager se účastníci seznámí se základními koncepty, strategiemi, metodikami a technikami kybernetické bezpečnosti využívanými k efektivnímu vytvoření a řízení programu kybernetické bezpečnosti založeného na pokynech mezinárodních standardů a osvědčených postupů v oblasti kybernetické bezpečnosti. Tento školicí kurz navíc umožňuje účastníkům zlepšit připravenost a odolnost jejich organizace vůči kybernetickým hrozbám. Účastníci budou dobře připraveni na to, aby podpořili pokračující úsilí své organizace v oblasti kybernetické bezpečnosti a poskytli cenné příspěvky v dnešním neustále se vyvíjejícím prostředí kybernetické bezpečnosti.

Náklady na certifikát a zkoušku jsou zahrnuty v ceně školení.

Lead Cybersecurity Manager

Vybraný termín:

21.10.2024 –  26.10.2024  ONLINE

Cena
39 900 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je čtyři a šest ? Součet zapište číslicemi.