ISO/IEC 27035 Lead Incident Manager

Základní info

Školicí kurz ISO/IEC 27035 Lead Incident Manager vybaví účastníky znalostmi a dovednostmi nezbytnými pro podporu organizací při vytváření a implementaci procesu řízení incidentů v oblasti bezpečnosti informací. Tento školicí kurz je založen na řadě ISO/IEC 27035 a dalších osvědčených postupech řízení incidentů a pokrývá celý životní cyklus incidentu, od plánování incidentu až po činnosti po incidentu. Kromě toho se účastníci také dozvědí o roli klíčových zainteresovaných stran a důležitosti spolupráce s jinými organizacemi při řešení incidentů v oblasti bezpečnosti informací.

Proč byste se měli zúčastnit?

Ať už úmyslné nebo náhodné, incidenty zabezpečení informací jsou v digitálním věku téměř nevyhnutelné a mají dopad na organizace všech velikostí a sektorů. Naučit se orientovat ve složitosti detekce, hodnocení, reakce a hlášení incidentů zabezpečení informací umožňuje účastníkům pomáhat organizacím při zajišťování bezpečnosti jejich informací a snižování negativních obchodních důsledků.

Tento školicí kurz je v souladu s normami ISO/IEC 27001, ISO/IEC 27005 a dalšími normami řady ISO/IEC 27000 a poskytuje praktické pokyny k zabezpečení informací.

Po absolvování kurzu a jeho zkoušky mohou účastníci zažádat o certifikát „PECB Certified ISO/IEC 27035 Lead Incident Manager“, který prokáže svou odbornost ve strategickém a efektivním řízení a zmírňování incidentů informační bezpečnosti.

Náklady na certifikát a zkoušku jsou zahrnuty v ceně školení.

ISO/IEC 27035 Lead Incident Manager

Vybraný termín:

2.12.2024 –  7.12.2024  ONLINE

Cena
39 900 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je dvě a deset ? Součet zapište číslicemi.