ISO/IEC 27002 Manager

Základní info

ISO/IEC 27002 je mezinárodní norma, která poskytuje pokyny pro výběr a implementaci kontrol bezpečnosti informací a pro implementaci norem a postupů pro bezpečnost informací. Je použitelný pro organizace všech průmyslových odvětví nebo velikostí. ISO/IEC 27002 lze použít k vytvoření pokynů pro řízení bezpečnosti informací přizpůsobených konkrétnímu kontextu organizace.

Kurz ISO/IEC 27002 Manager poskytuje informace o implementaci a řízení řízení bezpečnosti informací na základě ISO/IEC 27002.

ISO/IEC 27002 Manager umožňuje účastníkům získat potřebné znalosti a dovednosti na podporu organizace při výběru, implementaci a správě řízení bezpečnosti informací na základě ISO/IEC 27002. Kurz poskytuje informace, které účastníkům pomohou získat důkladné pochopení jak lze zacházet s riziky bezpečnosti informací výběrem příslušných kontrol, zejména v kontextu systému řízení bezpečnosti informací (ISMS).

Certifikace PECB ISO/IEC 27002 Manager vám umožní prokázat své komplexní znalosti v implementaci a řízení kontrol bezpečnosti informací na základě osvědčených průmyslových postupů.

Náklady na certifikát a zkoušku jsou zahrnuty v ceně školení.

ISO/IEC 27002 Manager

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
11 850 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je čtyři a devět ? Součet zapište číslicemi.