ISO/IEC 27001 Lead Auditor

Základní info

ISO/IEC 27001 poskytuje požadavky na organizace, které chtějí zavést, implementovat, udržovat a neustále zlepšovat systém řízení bezpečnosti informací. Tento rámec slouží jako vodítko pro neustálé přezkoumávání bezpečnosti vašich informací, což bude příkladem spolehlivosti a přidané hodnoty služeb vaší organizace.

Školení ISO/IEC 27001 Lead Auditor vám umožňuje získat potřebné odborné znalosti pro provádění auditu systému řízení bezpečnosti informací (ISMS) použitím široce uznávaných zásad, postupů a technik auditu.

Během tohoto školení získáte znalosti a dovednosti pro plánování a provádění interních a externích auditů v souladu s certifikačním procesem ISO 19011 a ISO/IEC 17021-1.

Na základě praktických cvičení budete schopni zvládnout auditorské techniky a stanete se kompetentními pro řízení auditního programu, auditorského týmu, komunikaci se zákazníky a řešení konfliktů.

Poté, co získáte potřebné odborné znalosti k provedení tohoto auditu, můžete se zúčastnit zkoušky a požádat o pověření „PECB Certified ISO/IEC 27001 Lead Auditor“. Držením certifikátu vedoucího auditora PECB prokážete, že máte schopnosti a kompetence pro audit organizací na základě osvědčených postupů.

Náklady na certifikát a zkoušku jsou zahrnuty v ceně školení.

ISO/IEC 27001 Lead Auditor

Vybraný termín:

27.1.2025 –  1.2.2025  ONLINE

Cena
39 900 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je osm a tři ? Součet zapište číslicemi.