Nabídka tohoto termínu kurzu již není aktuální. Podobné kurzy naleznete zde.

ISO 9001 Foundation

Základní info

V naší současné globalizované ekonomice a složitých dodavatelských řetězcích platí přísloví Johna Ruskina: „Kvalita není nikdy náhoda. Je to vždy výsledek inteligentního úsilí“ je dnes ještě důležitější než v den, kdy to řekl. Organizace se nemohou spoléhat na náhodu a doufat, že budou dodávat kvalitní produkty a služby; místo toho musí zavést konzistentní a plánovaný přístup k řízení kvality. S více než milionem certifikovaných organizací po celém světě zůstává ISO 9001 nejznámějším světovým standardem, který organizacím poskytuje strukturovaný přístup k řízení kvality a pomáhá jim trvale poskytovat produkty a služby, které splňují a kde je to možné i překračují požadavky zákazníků.

ISO 9001 Foundations je dvoudenní kurz, který se zaměřuje na koncepty a management kvality a poskytuje celkové vysvětlení požadavků ISO 9001 na systém managementu kvality (QMS). V tomto kurzu se seznámíte s různými aspekty QMS založeného na ISO 9001, jako je role vrcholového managementu, rizika a příležitosti, politika jakosti, procesy, které utvářejí činnosti poskytování produktů a služeb, požadavky na hodnocení výkonnosti, a důležitost neustálého zlepšování.

Po absolvování tohoto kurzu můžete absolvovat zkoušku. Pokud zkoušku úspěšně složíte, můžete požádat o označení „Držitel certifikátu ISO 9001“. Tento certifikát prokazuje, že máte obecné znalosti požadavků ISO 9001 na QMS a umožňuje vám být součástí projektů implementace QMS.

Náklady na zkoušku jsou zahrnuty v ceně školení.

ISO 9001 Foundation

Vybraný termín:

5.8.2024 –  7.8.2024  ONLINE

Cena
16 800 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je jedna a pět ? Součet zapište číslicemi.