Pečení kvasového chleba

Kurzem Vás provede Pavla Machová

Ahoj, jmenuji se Pavla Machová a pečení kvasového chleba se věnuji více než 6 let. Moje pečení začalo celkem nevinně. Přemluvil mě k tomu manžel. Mně…

Základní info

<p>V kurzu „Pečení kvasového chleba" s Pavlou Machovou se naučíte péct hned dva typy chleba - bez rozkvasu a s rozkvasem. Rozdíl mezi chleby Pavla vysvětlí ve svém kurzu. Upéct domácí chléb podle návodu Pavly Machové zvládne určitě každý.</p> <p>Nejprve se naučíte, jak si připravit kvásek, protože dobrý kvásek je základem pro upečení dobrého chleba. Dozvíte se, jaké používat mouky. Každá mouka totiž není pro pečení chleba vhodná a už vůbec nemusí být vhodná pro založení kvásku.</p> <h3>V kurzu se dozvíte:</h3> <ul> <li>jak si připravit žitný kvásek</li> <li>jaký je rozdíl mezi chlebem bez rozkvasu a s rozkvasem</li> <li>jaké mouky k pečení používat</li> <li>jak těsto na chléb překládat a stáčet</li> <li>kolik času budete na pečení chleba potřebovat</li> <li>jak zužitkovat přebytky žitného kvásku</li> </ul> <p>Pavla Machová je pekařka samouk. Začínala stylem pokus - omyl, hledáním návodů na internetu a na vlastní kůži si vyzkoušela, jaké chyby je možné při zakládání kvásku udělat. Postupně přišla na to, jak správně postupovat, aby chlebové těsto bylo dobře připravené a vykynuté.</p>

Prohlédnout kurz >>>

Pečení kvasového chleba

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
2 620 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je deset a šest ? Součet zapište číslicemi.