Kavárník

Základní info

Postaráme se o dobrý vítr do vašich podnikatelských plachet.

Ojedinělý a osobitý kurz, který je určen všem zájemcům, kterým jde o správné vedení provozu a těm, kteří pomýšlejí na osamostatnění a otevření svého vlastního podniku.

Kurz se koná ve školícím centru Barového institutu a je veden výhradně vedoucím sekce Barista z našeho týmu. Můžete se tak spolehnout na profesionální přístup. Každý účastník kurzu má k dispozici plnohodnotné pracoviště baristy. Pracuje na profesionálním baristickém postu s dvoupákovými kávovary a kávomlýnky včetně ostatních baristických pomůcek, potřeb a surovin.

Kurz se koná ve vypsaném termínu, případně po dohodě v individuálním termínu a čase, který vám nejlépe vyhovuje.

 

  • Můžete se těšit na:
    Kurz v minimálním počtu stejně naladěných osob, individuální přístup, klubovou atmosféru, výuku v profesionálním prostředí. Dále na drobný dárek, certifikát v anglickém jazyce s mezinárodní platností a hlavně nové zážitky a příležitosti.
  • Profil certifikovaného kavárníka:
    Absolvent tohoto kurzu umí připravit celý nápojový lístek, latte art. Ovládá technologie v kavárně, kávovar, kávomlýnek a umí s nimi pracovat. Dále pronikne do marketingu a managementu kavárny, obsáhne manažerské metody a techniky, organizaci a psychologii provozu. Důraz je kladen na samostatnost, vedení a fungování provozu, jeho efektivnost, konkurenceschopnost a profitabilitu.

Obsah kurzu ve zkratce:

 

  • stavba a zařízení kavárny
  • jak založit a otevřít kavárnu
  • legislativa, úřady, tipy a triky
  • řízení kavárny a provoz
  • příprava všech druhů kávy
  • příprava mléčné emulze, latte art
  • kávomlýnek, kávovar, obsluha
  • sestavení kavárenského menu
  • úspora nákladů, dodavatelé
  • strategie kavárny, konkurence
  • marže, tržby, profitabilita
  • pokladní systém, kasa, vyúčtování

 

 

Kavárník

Vybraný termín:

3.5.2025 –  4.5.2025  Praha

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je deset a čtyři ? Součet zapište číslicemi.