Vyřizování stížností ve školách a školských zařízeních

Kurzem Vás provede JUDr. Hana Poláková

Základní info

Na on-line semináři probereme zásadní pravidla vyřizování stížností dle správního řádu (zákon č. 500/2004 Sb.) i zákona o svobodném přístupu k informacím (zákon č. 106/1999 Sb.). Pod vedením JUDr. Hany Polákové se naučíte, jak efektivně evidovat a vyřizovat stížnosti, kdy a jak postupovat ve lhůtách a jak zamezit opakování stejných problémů. Ukážeme si, jak správně reagovat na kritiku v médiích a na sociálních sítích, a jak zajistit, aby se přijatá opatření skutečně promítla do praxe.

On-line seminář je určen nejen ředitelům škol, ale také zaměstnancům zodpovědným za přijímání a evidenci stížností. Přijďte si osvojit praktické dovednosti, které Vám umožní zvládnout i ty nejnáročnější stížnosti s lehkostí a profesionalitou.

Nechte si poradit od skvělé lektorky a odbornice s letitou praxí JUDr. Hany Polákové, která Vás provede všemi náležitostmi – od přijetí stížnosti až po její důkladné prošetření a vyřízení. Přihlaste se a mějte jistotu, že Vaše škola bude stížnosti řešit správně, rychle a bez zbytečných komplikací.

Vyřizování stížností ve školách a školských zařízeních

Vybraný termín:

23.10.2024  ONLINE Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je jedna a šest ? Součet zapište číslicemi.