Číslo akreditace: MSMT-1572/2022-2
Popis kurzu: V rekvalifikačním kurzu Kuchař/kuchařka teplých pokrmů získáte veškeré teoretické i praktické dovednosti pro práci na pozici kuchař/kuchařka teplé kuchyně. Kurz je zakončen zkouškou před autorizovanou osobou, po jejím složení získáte Osvědčení o získání profesní kvalifikace. Obsahem kurzu jsou veškeré kompetence a dovednosti vyplývající z aktuálně platného kvalifikačního standardu profesní kvalifikace. Kurz zahrnuje 36 hodin teoretické výuky a 114 hodin odborné praxe.
Co mi kurz přinese:
Po ukončení kurzu absolvent má veškeré kompetence a dovednosti vyplývající z aktuálně platného hodnotícího standardu profesní kvalifikace.
Délka: Kurz zahrnuje 36 hodin teoretické výuky a 114 hodin odborné praxe.
Forma studia: Prezenční
Způsob ukončení studia: Závěrečná zkouška před autorizovanou osobou v rozsahu 5 – 7 hodin
Komu je kurz určený:
Vstupní předpoklady: nižší než ukončené střední vzdělání, min. 16 let, zdravotní průkaz pro práci v potravinářství
Program nebo obsah:
Vámi zvolený rekvalifikační kurz Vám může uhradit i úřad práce. Vyberte i na eshopu MPSV: https://www.uradprace.cz/web/cz/rekvalifikace1
Více informací najdete v článku na našem blogu - Rekvalifikace hrazená z úřadu práce.
Nevíte si rady s vyplněním formuláře nebo nevíte, jak postupovat? Napište nám na email info@bfz.cz , rádi vám pomůžeme.
Kuchař/kuchařka teplých pokrmů
20.9.2023 – 31.10.2023 Plzeň Alej Svobody 56, 323 00 Plzeň
česky