Poskytování informací o potravinách

kurz

Základní info

Obsah semináře:
* evropská legislativa a spotřebitel
* povinnosti provozovatelů potravinářských podniků při poskytování informací o potravinách
* označování potravin:
* význam
* obecné zásady poskytování informací o potravinách
* uvádění spotřebitele v omyl, falšování
* povinné údaje – způsob uvádění údajů
* změny plynoucí z nového Nařízení 1169/2011/EU – uvádění do praxe
* nově akcentované požadavky plynoucí z Nařízení 1169/2011/EU – čitelnost, dostupnost, alergeny, uvádění výživové hodnoty
* dobrovolné poskytování informací
* značky kvality
* vztah k ostatním právním předpisům (zejména národní legislativě)
Seminář určen pro:

provozovatele potravinářských podniků, majitele malých potravinářských podniků, pracovníky odpovídající za dodržování legislativních požadavků na výrobu potravin.

Poskytování informací o potravinách

Vybraný termín:

12.12.2024  ONLINE Upřesnující informace k termínu

Cena

Termíny kurzu

ONLINE
Tento termín

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu Skoleni.cz.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.