HACCP - jasně a srozumitelně - online kurz

kurz

Základní info

Cílem kurzu je seznámit účastníky s problematikou systému HACCP v potravinářských provozech (stravování, výroba potravin), dále s principy systému HACCP a s postupy zavádění systému v praxi. Provedeme analýzu rizik a nebezpečí a naučíme se stanovit kritický bod. Absolventi kurzu získají informace a návod, jak vytvořit a zavést systém HACCP ve vlastním provozu.
Seminář je určen všem, kteří se chtějí o systému HACCP dozvědět více, zejména pracovníkům, kteří jsou za systém HACCP zodpovědní.
Obsah kurzu:
  • Úvod do HACCP (legislativní zakotvení ČR, EU, Codex Alimentarius)
  • Program nezbytných předpokladů (DDD, SVP, SHP, sanitační řád)
  • Popis produktu
  • Popis použití produktu
  • Sestavení proudových diagramů
  • Hodnocení rizika
  • Stanovení kritických kontrolních bodů a kontrolních bodů
  • Stanovení kritických mezí pro kritické kontrolní body
  • Monitoring kritických kontrolních bodů
  • Nápravná opatření
  • Ověření systému HACCP
  • Dokumentace systému HACCP
  • Přezkoumání systému HACCP (plán požadavky a stanovení pro interní audit)
UPOZORNĚNÍ:
Přístupové údaje ke školení budou zaslány na email uvedený v přihlášce cca 2 dny před školením.

HACCP - jasně a srozumitelně - online kurz

Vybraný termín:

19.3.2025  ONLINE Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontakt na dodavatele získáte po registraci

Tento kurz je pořádán dodavatelem, který nevyužívá placenou prezentaci na portálu Skoleni.cz.

Kontaktní údaje na dodavatele získáte po registraci.

Nebo použijte poptávkový formulář.