MSHP-ADMAZ - Microsoft SharePoint Server – administrace od A do Z (Planning and Administering SharePoint Server)

Základní info

Tento na českém trhu jedinečný kurz poskytne IT profesionálům rozsáhlé znalosti a zkušenosti potřebné pro konfiguraci, správu a podporu tvorby řešení a provozu SharePoint Serveru.
Během tří intenzivních a informacemi a cvičeními nabitých dnů se mimo jiné seznámíte s principy návrhu a škálování SharePoint farem, zásadami členění SharePoint obsahu, tvorbou řešení pro správu firemního obsahu, nastavením klíčových služeb, zásadami řízení oprávnění a s doporučením pro zálohování, monitorování a nasazování produktových aktualizací.
Prováděné praktické ukázky jsou během kurzu lektorem nahrávány. Účastníci si tak po skončení kurzu odnesou ucelenou sadu praktických videí demonstrujících probíraná témata.
Kurz pokrývá SharePoint verze 2016, 2019 a SE.
Lektor: Kamil Juřík, SharePoint rMVP. Kamil se více než 20 let věnuje návrhům a instalacím SharePoint Server farem, jejich konfiguracím a podpoře. Specializuje se na SharePoint audity, projektové vedení a technické oponentury. Rukama mu prošly desítky SharePoint farem a stovky profesionálů. Je nadšeným spíkrem a Vaším ochotným průvodcem po SharePoint světě.

MSHP-ADMAZ - Microsoft SharePoint Server – administrace od A do Z (Planning and Administering SharePoint Server)

Vybraný termín:

20.11.2024 –  22.11.2024  Praha

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je deset a osm ? Součet zapište číslicemi.