Metody, nástroje a pravidla odměňování pracovníků

Kurzem Vás provede doc. PhDr. Ing. Jan Urban, CSc.

Absolvent Filozofické fakulty Univerzity Karlovy, obor Psychologie práce a řízení a absolvent Vysoké školy ekonomické v Praze, fakulta…

Základní info

Cíle kurzu

Seminář se zabývá zásadami konstrukce systémů odměňování, tj. stanovením a změnami pevné a pohyblivé složky mezd a platů u jednotlivých kategorií zaměstnanců. Jeho cílem je seznámit se s možnostmi zvýšení efektivity odměňování, posílení jeho motivační funkce i podpory vnitřní spravedlnosti v odměňování na základě spektra metod a nástrojů odměňování.

Určeno pro

Seminář je určen manažerům a specialistům zabývajícím se odměňováním zaměstnanců a možnosti jeho zdokonalování.

Obsah kurzu

• odměňování a jeho složky: čím, jak, koho a proč odměnit
• odměňování na základě nároků pracovních míst
• odměňování na základě kvalifikace a schopností zaměstnanců
• cíle, pravidla a metody výkonového odměňování
• výkonové odměňování jednotlivých kategorií zaměstnanců
• nejčastější nedostatky odměňování a jejich překonání.

Odpovědi na dotazy.

Poznámka

Samozřejmostí je osvědčení o absolvování v elektronické podobě pro každého účastníka. Pokud neobdržíme písemné storno, je objednavatel povinen uhradit plnou cenu dle zaslané objednávky/faktury (více v Obchodních podmínkách). Používáme aplikaci ZOOM, není třeba její instalace. Přístup do on-line učebny zasíláme spolu s prezentací den před konáním on-line výuky, a to zpravidla mezi 12:30 až 15:30. Připojit se můžete z počítače i mobilu. V průběhu můžete získat odpovědi na vaše dotazy. Po celou dobu konání lze využít naši technickou podporu (tel. 226 539 672), se vším vám pomůžeme. Pořízení zvukového či obrazového záznamu on-line vysílání není povoleno. On-line vysílání je realizováno společností 1. VOX s.r.o.

Metody, nástroje a pravidla odměňování pracovníků

Vybraný termín:

23.1.2025  ONLINE Upřesnující informace k termínu

Cena

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je čtyři a šest ? Součet zapište číslicemi.