Příprava kvašené zeleniny – kysané zelí

Kurzem Vás provede Denisa Šimlová

Jmenuju se Denisa Šimlová. Jsem královna kvašení a vášnivá sběračka jedlých darů přírody. Věřím v opravdové domácí jídlo, nekonečnou přírodní hojnost…

Základní info

<p>V kurzu „Příprava kvašené zeleniny – kysané zelí“ se s Denisou Šimlovou alias Divoženkou v kuchyni naučíte doma připravovat kysané zelí. Na samotné kvašení budete kromě zelí, soli a šroubovacích sklenic potřebovat už jen své šikovné ruce a běžné kuchyňské náčiní. </p> <p>Kvašení či kysání zeleniny patří k tradičním způsobům konzervace zeleniny. Naši předci nakládali zelí po desítkách kil do kameninových soudků. My si jej můžeme napoprvé připravit v malém a ve sklenicích.</p> <h3>V kurzu se dozvíte:</h3> <ul> <li>jaké výhody má kvašená zelenina</li> <li>jaké jsou vhodné nádoby na fermentování</li> <li>jaké jsou 3 největší fermentační omyly</li> <li>jak krok za krokem připravovat kysané zelí</li> <li>jak krájet, krouhat, mačkat a pěchovat zeleninu do sklenic</li> <li>jak zeleninu zatížit, abyste se vyhnuli plísni</li> <li>jak kvašení probíhá a jak zeleninu skladovat</li> <li>jaké jsou oblíbené zelné kombinace a recepty na jídla s kysaným zelí</li> </ul> <p>Lektorka vás přípravou kysaného zelí provede krok za krokem a podělí se s vámi o praktické tipy a inspiraci, s čím zelí kombinovat a jak s ním vařit. Součástí kurzu jsou i skripta v PDF.</p>

Prohlédnout kurz >>>

Příprava kvašené zeleniny – kysané zelí

Vybraný termín:

 ONLINE

Cena
2 620 Kč + 21% DPH

Kontaktovat dodavatele


Kontrola proti spamu. Kolik je jedna a tři ? Součet zapište číslicemi.